Muszle z pomidorkami, fetą, rukolą i oliwkami.
500 g makaronu muszelki
1 mały słoik pasty ze zmielonych zielonych oliwek
4 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżeczka kaparów
250 g sera Feta pokrojonego w kostkę
8 pomidorków koktajlowych
1 cebula, drobno posiekana
1 bulwa kopru włoskiego pokrojonego na ćwiartki
2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę
1 łyżeczka oregano
sól, pieprz
rukola i oliwki do dekoracji.
Umyj pomidorki i, jeśli chcesz, podgrzej przez 2-3 minuty na rozgrzanej oliwie na patelni.
Do miski wrzuć pomidorki, oliwę, cebulę, pastę z zielonych oliwek, czosnek, oregano, sól i pieprz.
Wstaw miskę do lodówki.
Ugotuj makaron z koprem włoskim, odcedź, włóż do miski z pomidorkami i wymieszaj.
Wyłóż na półmisek, udekoruj serem Feta, oliwkami, kaparami i rukolą i podawaj.
Smacznego!
Na podstawie: I Cook Greek.
Casuape
Yogatyme Surgery 3 3 2019 Dx 7 19 2019, IDC Papillary, Right, Surgery 8 13 2019 Mastectomy; Mastectomy Left; Mastectomy Right buy cialis generic
cauboto
Conservative surgery to preserve ovarian function in patients with malignant ovarian germ cell tumors cialis tadalafil Stress control and relaxation Stress and anxiety raise blood pressure temporarily
NyaDDs
Cats not currently displaying any clinical signs may have the option of being monitored over time for spontaneous cure levitra bucodispersable precio DepГіsito ObtГ©n Un Bonus Del 30 Hasta Un MГЎximo De 350